Gainde-prijzen

Gainde Awards
LDe filosofie van de "Gainde" Awards ontleent zijn oorsprong aan de symboliek van de leeuw, dierenkoning, teken van moed, genialiteit en uitmuntendheid die, samen met de Baobab, een favoriete plaats inneemt in het wapen van onze dierbare Republiek van Senegal.


De GAÏNDE AWARDS is een uitmuntend initiatief dat de inspanningen, het genie en de creativiteit beloont van de mannen en vrouwen van de Afrikaanse diaspora die strijden om een ​​steen toe te voegen aan de opbouw van de ontwikkeling van ons continent.

Dankzij zijn illustere kinderen, die er wonen of elders, creëert Afrika een meerwaarde en straalt het positief uit in België en de rest van de wereld.

Gaindé Awards-video gepresenteerd door Amina Gueye
    Historisch gezien werden de "Gainde Awards" in 2017 in het leven geroepen door de vereniging Synergie Diaspora & Progrès onder voorzitterschap van de heer Senan Orphée Aïssi Kinss en hoewel jong, is het een traditie die geworteld is in de waarden van de Afrikaanse diaspora, een uitzonderlijke ontmoeting die heiligt en eert natuurlijke of rechtspersonen, in de verschillende competentiegebieden, wier bijdrage niet uitzonderlijker kan zijn en die zich als het ware op uitzonderlijke wijze hebben onderscheiden in hun respectieve competentiedomeinen.
Orphée Kinss
Orphée Kinss 
Projectleider
Evènement Gainade Awards
Evènement Gainade Awards
Evènement Gainade Awards
Evènement Gainade Awards
Evènement Gainade Awards
Evènement Gainade Awards
Evènement Gainade Awards
Evènement Gainade Awards
Copyright © 2024 - Les Jeux d'Eden
Diversiteit vieren
Het is onze ambitie om deze spellen, populair in Afrika maar weinig bekend in België, te introduceren om een ​​leuke activiteit te delen, een erfgoed, een knowhow, tradities, een geschiedenis te ontdekken.
Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met onze Cookiebeleid.