Nos partenaires

WEBSHOP SOLUTIONS
WEBSHOP SOLUTIONS

Jong & internationaal bedrijf, gespecialiseerd in de realisatie van Corporate Websites, Showcases, E-Commerce & Logo ondersteunt de digitale projecten van bedrijven van elke omvang. Gepassioneerd door innovatie en verandering & dorst naar technologie, zal het team van WebShop Solutions uw project een moderne en professionele look-and-feel geven!

Digitale oplossingen voor uitzonderlijke resultaten!
Voor meer informatie kunt u hun website bezoeken op webshop-solutions.be We danken hen voor het maken van onze site.
De Federatie Wallonië-Brussel

De Federatie Wallonië-Brussel is een instelling ten dienste van Franstaligen in Brussel en Wallonië.
Haar bevoegdheden worden uitgeoefend op het gebied van Onderwijs, Cultuur, Sport, Jeugdhulpverlening, Wetenschappelijk Onderzoek en Justitiehuizen.

Voor meer informatie kan je terecht op hun website federation-wallonie-bruxelles.be
Stad Charleroi

Charleroi, gelegen in de provincie Henegouwen, is de belangrijkste Franstalige stad van België met ongeveer 205.000 inwoners. Het is de hoofdstad van het arrondissement Charleroi, bestaande uit 14 gemeenten en meer dan 400.000 inwoners.

Tot de belangrijkste bevoegdheden van de stad Charleroi behoren veiligheid, cultuur en toerisme, stedenbouw, werken en milieu, maar ook jeugd en sport.

Website: charleroi.be
COCAD
COCAD
Het Carolo Collective of Africans for Diversity is een vereniging die actief is op het grondgebied van Charleroi en die haar acties op lokaal en nationaal niveau uitvoert.
Sinds 2012 werkt het aan het initiëren en ondersteunen van acties ter bevordering van diversiteit in al zijn onderdelen.

De afgelopen jaren heeft COCAD de behoefte gevoeld om eigen acties te ontwikkelen (en dus anders dan reguliere organisaties) om discriminatie te bestrijden.
waarvan mensen van Afrikaanse afkomst (immigranten, migranten en asielzoekers) specifiek worden geviseerd vanwege hun geslacht, afkomst en sociale klasse.

Volg ze verder Facebook COCAD asbl 
CIEP-MOC CHARLEROI
JOUWAII
JOUWAII 

Jouwaii is een platform voor ontmoetingen, uitwisselingen en cultureel delen door middel van traditionele Afrikaanse spellen.

Diversiteit en entertainment staan ​​centraal in het project!

Voor meer informatie kunt u terecht op de FB-pagina www.facebook.com/jouwaii
IMPROCOM
IMPROCOM

Van Communicatie tot het Algemeen Beheer van uw evenement, inclusief de organisatie en/of het beheer ervan
artistiek, IMPROCOM zette de emotie, het effect van verrassing, de ontvankelijkheid gevoeld door de "toeschouwers" van een
elk evenement.

Voor meer informatie kunt u hun website bezoeken improcom.be
AFRI4
AFRI4

 Afri4 is een doorlopende internationale radio- en televisienieuwssite die 24 uur per dag, 7 dagen per week in het Frans uitzendt en heeft een kanaal dat op 2 februari 2017 is opgericht door een groep jonge Senegalezen.
Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Italië en het heeft ook een productiehoofdkantoor in Dakar, Senegal en Frankrijk Lyon.

Website: afri4media.com
WABITILREW
WABITIMREW
Wabitimrew is een informatiesite gespecialiseerd in nieuws uit de Senegalese diaspora.


Website: wabitimrew.net
UMEDIA CONCEPT
UMEDIA CONCEPT

Agentschap gespecialiseerd in wereldwijde en digitale communicatie, audiovisuele productie, ontwikkeling van oplossingen
nieuws.
SN Kinss Holding is een bureau gespecialiseerd op audiovisueel gebied.
Copyright © 2024 - Les Jeux d'Eden
Diversiteit vieren
Het is onze ambitie om deze spellen, populair in Afrika maar weinig bekend in België, te introduceren om een ​​leuke activiteit te delen, een erfgoed, een knowhow, tradities, een geschiedenis te ontdekken.
Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met onze Cookiebeleid.