Team - ASBL Jeux d'Eden

VOORZITTER / DIRECTEUR
Senan Orphée Aissi Kinss
-Hij heeft een MBA in marketing algemeen zakelijk gedrag: strategie, marketing, financiën, human resources en management)

-Hij behaalde een diploma in bedrijfsbeheer en een opleidingscertificaat in grensoverschrijdend verenigingsbeheer.
- Momenteel volgt hij een BASIC-opleiding (certificaat van bekwaamheid voor de coördinatie van projecten van culturele en sociaal-culturele organisaties).
Orphée Kinss werkte 12 jaar voor het merk Colruyt waar hij vakbondsafgevaardigde was. Als man van contact moest hij non-profitorganisaties leiden zoals Synergie Diaspora & Progrès (een non-profitorganisatie die niet meer bestaat maar die zich concentreerde op de Senegalese diaspora. Het belangrijkste doel ervan was een reflectiekader te creëren voor een betere bijdrage aan de ontwikkeling van Senegal. , alle initiatieven ondersteunen die een vlotte integratie van het Senegalese leven in de Benelux mogelijk maken).

Orphée is ook de promotor van de "Gainde awards" (een multicultureel evenement dat de Afrikanen belicht die zich het meest hebben onderscheiden in hun vakgebied door middel van prijzen die aan hen zijn uitgereikt)
De eerste editie vond plaats in 2017 hier in België.
Hij begon met de oprichting van de vzw "Les jeux d'Eden" om door verenigende activiteiten een perfect samenleven tussen de verschillende gemeenschappen te creëren.
Senan Orphée Aissi Kinss
VICE-PRESIDENT / BEHEERDER
Serigne Ndiongue
Doorgewinterde culturele acteur heeft verschillende Senegalese artiesten geleid. Het is inderdaad in Senegal dat hij het grootste deel van zijn carrière heeft doorgebracht.

Een Manageractiviteit die hij hier blijft uitoefenen met in België wonende Senegalese artiesten zoals Mame Balla, Paco Diatta, enz.

Hij is ook de initiatiefnemer van het festival “jouwai” in Brussel dat de Afrikaanse cultuur in de kijker zet. De eerste editie vond plaats in 2018 en het team is druk bezig met de voorbereidingen voor de tweede. Zoveel ervaringen die zijn gehechtheid aan cultuur en sociale cohesie aantonen.
Serigne Ndiongue
ALGEMEEN SECRETARIS
Laurent Pirson
(Decorateur – Technische leiding)
Laurent is sinds 1987 actief in het ontwerp, de technische coördinatie en de opvolging van ventilatie- en loungeprojecten.

Haar missie is het sturen van de technische en logistieke opvolging bij het uitwerken van concepten op maat, zowel wat betreft materiaalkeuze als hun toepassing volgens de vereiste normen. Zijn beheersing van de ruimte stelt hem in staat om de gepresenteerde scenografieën optimaal te vernieuwen.

In 2000 ging er een nieuwe professionele richting voor hem open.
Het begint allemaal met de tentoonstelling “La belle Europe” (Tempora) in het Koninklijk Museum voor Kunst en Geschiedenis.

Andere projecten volgen:
"Da Vinci" Basiliek van Koekelberg
"vrouwelijke oorlogshond" MRA
"Het is onze geschiedenis" Tour et Taxi
“Amerika is ook onze geschiedenis” Tour et Taxi
"SOS Planet" Luik Guillemain
“EDD” Copernicus Museum – Warschau, Polen
Tour en taxi "EDD Brussel".
"Hougoumont-gedenkteken"

Al deze ontwerpen zijn gemaakt onder supervisie van Laurent en een team van professionals op dit gebied.
LAURENT PIRSON
Ndeye Amy Gueye
PENNINGMEESTER & ADMINISTRATIEF SECRETARIS
Ndeye Amy Gueye
Gerenommeerd journaliste in Senegal, Ndeye Amy Gueye beheerst de communicatiemiddelen voor het begeleiden van evenementen in haar land maar ook hier in Europa

Ze werkte samen met de promotor van FOGECA, het forum van operators voor de garantie van economische opkomst in Afrika. Dit bekende evenement in Dakar heeft zijn tentakels in Europa uitgebreid met twee ervaringen in Portugal (Porto en Lissabon)

Ndeye Amy Gueye heeft ook een bijzondere aantrekkingskracht op cultuur en samenleven.
Hoofd communicatie en digitale marketing
Ivonne Riveron Zárate

Opgeleid in Digital Marketing en gepassioneerd door e-commerce, ondernemerschap en innovatie. Ivonne heeft ook een bachelor in Marketing en een master in Managementwetenschappen.
Voormalig Community Manager, met veel ervaring in communicatie, Ivonne voegt zich bij ons team als vrijwilligster, erg enthousiast over het idee om haar kleine zandkorrel mee te nemen naar de viering van diversiteit
Ivonne Riveron Zárate
Copyright © 2024 - Les Jeux d'Eden
Diversiteit vieren
Het is onze ambitie om deze spellen, populair in Afrika maar weinig bekend in België, te introduceren om een ​​leuke activiteit te delen, een erfgoed, een knowhow, tradities, een geschiedenis te ontdekken.
Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met onze Cookiebeleid.